+420 721 313 651

lada@kubecek.eu

Po - Pá: 17 - 20

V poslední době, se objevuje pár nepříjemných drobností, které Vás mohou potkat při rezervaci termínů na mých stránkách.

Samotné rezervace jsou nastaveny ve službě Reservio, která nám zajišťuje kompletní servis. Proto, pokud narazíte při rezervaci na nějakou chybu, neváhejte se na mě obrátit.

S jakými potížemi se můžete setkat?

Nedokončená rezervace

Občas se stane, že zákazník rezervaci jednoduše nedokončí. Je třeba ne jen uvést všechny údaje, v četně jména a příjmení, telefonního čísla, nebo e-mailu. Také je dobré dávat pozor při zvolení možností platby, zda jí chceme provést online, nebo převodem nebo na místě. Dále je třeba odsouhlasit podmínky Reservia i mé podmínky nakládání s daty i nákupu. Vše před dokončením rezervace musíme zaškrtnout a to i v případě, že si nezakládáte účet na Reservio.

Po řádné rezervaci, vždy budete o potvrzeném termínu informováni pomocí sms, nebo e-mailu. Dostanete upozornění, že vaše rezervace čeká na schválení, nebo že byla mnou potvrzena. Pak je váš termín řádně zarezervován. Když si nebudete jistí, volejte, nebo pište.

Neodečetla se mi částka z mé platební karty,

Chyba na straně Reservio, ne u mě. Je třeba kontaktovat přímo společnost Reservio, nebo mě. Problém dohledáme a vyřešíme. To platí i při reklamaci, nebo vrácení částky.

Všechny tyto potíže se občas mohou objevit. Pokud na ně narazíte, nebojte se ozvat.

Příjemné využívání rezervací.

Recommended Articles

Discover more from Ladislav Kubeček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading