+420 721 313 651

lada@kubecek.eu

Po - Pá: 17 - 20

Datum 8.1.2023, se opět zapíše do dějin jedné malé firmy.

Když jsem milý příznivci ohlašoval v roce 2020 koncem května, že masérské služby omezují svojí činnost, netušil jsem ani v nejmenším, jakého se mi dostane daru. Od doby, co jsem pracoval ve firmě Delta, zdraví a krása s.r.o, a následně ve společnosti EMERGE, A.S, kde jsem dosud, by mě nenapadlo, že budu moci začít znovu. Smířil jsem se se zkutečností že budu mít masáže jako koníčka, který bude dělat radost zájemcům o mé služby v domácnostech. Tato cesta se však ukázala jako ne zrovna ideální možnost. V době Covidu se lidé přece jen báli a pár zájemců, kteří se nebály by v běžném provozu nestačili ani na provoz a materiál. Vesmír to však zařídil jinak.

od 8.1.2023 už mám znovu prostory na sokolské 6 v Červeném Kostelci a začínám je vybavovat. A dostal jsem i další krásný dárek v podobě společnice, která mi o těchto prostorech řekla a spolu uděláme vše pro to, aby jste vy, naši klienti byli spokojeni a odcházeli od nás plní radosti, harmonie i potřebného klidu i uzdravení na těle i duši.

Můžete se těšit na nové prostory v domě, který má duši. A už se moc těším na 1.2.2023, kdy oficiálně začneme s Lucinkou Balcarovou společně.

Budu ještě přece jen pracovat v EMERGE, tak můj čas bude trochu limitován. Přesto věřím, že vše nabere správný směr a začneme znovu a mnohem radostněji.

Víc služeb, víc možností. A také víc originálních a jedinečných nápadů. Připravujeme pro vás akce, nabídky, inspiraci pro radostnější i harmoničtější život.

1.2.2023 to tedy rozjedeme a těšíme se na nové příležitosti, možnosti, i životní lekce.

S vděčností i láskou

Láďa.

Recommended Articles

Discover more from Ladislav Kubeček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading